Lau Wüst in Media en Religieuze Communicatie


“We hebben in de westerse wereld als leidende idee voor onze politieke en maatschappelijke ordening het democratisch pluralisme aanvaard. En van harte. […] Een vrije pluralistische samenleving moet het hebben van mensen die van hun vrijheid een actief, kritisch bewust én verantwoord gebruik maken. […]

Daarvoor zijn op hun beurt vrijheid van meningsvorming en vrijheid van meningsuiting een onmisbare voorwaarde. Mensen moeten zich, persoonlijk en via de verbanden waarin zij leven, kunnen oriënteren in deze uiterst complexe maatschappij met haar veelvuldige, vaak ondoorzichtige, spanningsvelden.”


0 reacties op “Lau Wüst in Media en Religieuze Communicatie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.