Waarom christenen adblockers zouden moeten gebruiken


Interessant artikeltje op de hoogwaardige christelijknieuwswebsite CiP.nl over het gebruik van adblockers. Korte samenvatting: christenen zouden die ondingen niet moeten gebruiken, want daarmee onthouden ze de makers van sites hun inkomsten. Fair enough. (Ik blokkeer trouwens allerlei tracking-devices vanwege mijn privacy en dat is een probleem voor de advertentieboeren.) Ik zou echter graag iets anders willen betogen, namelijk dit: christenen kunnen prima advertenties blokkeren, want zij hebben al de Heilige Geest om hen te leiden. (Vul drie bijbelteksten in.) Alvast graag gedaan.

Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief, met analyses van religie, politiek en samenleving:

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Als je geen bevestigingsemail ontvangt, controleer dan je spambox.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.