Podcastdebuut: Wat Syrië ons leert over Oekraïne

Oekraine, Rusland, invasie, podcast

Ik geef grif toe dat het al bijna een maand geleden is, maar ik heb dus mijn podcastdebuut gemaakt. Ik was er alleen nog niet aan toegekomen deze ook op mijn website te zetten. Bij deze dus: Over de oorlog in Oekraïne.

In de podcast bespreek ik samen met Mark Eikema wat we van de Russische inmenging in de Syrische Burgeroorlog kunnen leren over de Russische invasie, ik bespreek zowel mijn verwachtingen als mijn verbazing, redelijk uitgebreid bespreek ik de rol van huurlingengroep Wagner PMC in Noord-Afrika en wat de EU daar als beleid zou moeten ontwikkelen (in het gesprek noem ik een te laag aantal Wagner PMC huurlingen). Mijn analyse blijft vooralsnog behoorlijk goed overeind volgens mij, wat de podcast volgens mij des te interessanter maakt

,

0 reacties op “Podcastdebuut: Wat Syrië ons leert over Oekraïne”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.